tiistai 8. joulukuuta 2015

Don Corleone: lounas josta en voinut kieltäytyä ***

Eilen etsin yhtiökumppanini kanssa sopivaa lounaspaikkaa Kampista - siis juuri siihen aikaan kun Kampin ruokapaikat ovat aika täynnä. Kampissa on aika vaihteleva taso ravintoloiden suhteen - sekä ruoan laadun että viihtyvyyden suhteen (ja nämä kaksi eivät välttämättä korreloi, tästä myöhemmin lisää), joten bisneslounaalle ei ole kovin monta hyvää vaihtoehtoa.

Päädyimme pääkerroksen ravintolaalueen italialaiseen valintaan, Don Corleoneen, jossa olemme syöneet pari kertaa aiemminkin. Don Corleone on hieman ahtaan tuntuisesti sisustettu, mutta tämän ravintolaryppään siisteimpiä ruokapaikkoja. Keittiö on pieni ja pöydätkin melko ahtaat ja oviaukko niin pieni että sitä pitää hetki etsiä - mutta sisällä Kampin hälinä jää sopivasti lasiseinien taakse.


Tilaa Don Corleonessa oli juuri sen verran että saimme pöydän saman tien. Itse valitsin Penne Spinacchin (10,80 €), kolleegani otti glueteiinittoman vaihtoehdon (arrabiata-tyylisen räätälöidyn annoksen). Lounasmenu on itseasiassa hyvin monipuolinen ja täytyy jatkossa kokeilla muitakin annoksia, ei vain tätä "peruspastaa" jonka tällä kertaa valitsin.


Annokset saapuivat nopeasti ja olivat varsin hyviä. Oheisessa kuvassa annokseni näyttää aika pieneltä, mutta lautaset ovat noin puolikkaan ämpärin kokoisia, joten tämä oli lounaaksi juuri sopivan kokoinen: nälkä lähti, muttei nukuttanut (liikaa) iltapäivällä.
 
Yhteenvetona: 
Groove: Hieman ahdas ja akvaariomainen mutta tyylikäs terraario Kampin hälinän keskellä
SaaS (Service as a Service): nopea ja toimiva palvelu ja tarjoilu
Value Proposition: kympillä hyvää italialaista pasta, hyvä diili
Ruoka: kyllä täällä pasta osataan tehdä lounasaikaan hyvin - sopivan al dente ja maistuu hyvältä

Pisteet: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti