lauantai 12. joulukuuta 2015

O'Leary's Bakers - jenkkisporttibaari niin kuin pitää ***

Olen käynyt keskustan molemmissa O'Leary's ravintoloissa monta kertaa, tällä kertaa päätin mennä benchmarkkaamaan O'Leary's Bakersin, joka on avattu vasta pari kuukautta sitten. Olin siellä itse asiassa ensimmäisen kerran kun sen soft opening tapahtui ja hommia vasta harjoiteltiin.

Toinen keskustan O'Leary's on Forumissa ja se on sisustukseltaan ja tiloiltaa mielestäni parempi. Sieltä saa myös parempaa ja nopeampaa palvelua. Muutoinhan ravintolat ovat samaa konseptia ja tyyliltään ja menuiltaan identtiset. Kuulin sisäpiiristä että kun  pääkonttorissa vihdoin googlattiin tämän toisen O'Leary'sin sijainti ja huomattiin että nämähän ovat vierekkäin, ilmoille suhahti joku fiini ruotsalainen kirosana.


O'Leary's on sisustettu juuri niin kuin irlantilaistaustaisen sporttibaarin pitääkin olla (siis vaikka on ruotsalainen ketju ja konsepti). Sporttikamaa on joka seinällä niin ettei tapettia näy ja TV-ruutuja on toistakymmentä. Tämä on hyvä paikka tulla katsomaan matsia. Minulle sattui tämä vierailu silloin kun sählyn MM-kisojen Suomi-Ruotsi -ottelun finaalin loppu oli menossa. Suomi hävisi rankkarikisan toisen kierroksen niukasti - mitä draamaa!

O'Leary'sin kattaukseen kuuluu aina kori popcornia. Mukava ele. Tulee niitä aina muutama kourallinen popsittua, vaikken niitä juuri muuten syö.

Valitsin annokseksi kana-quesadillan, sillä olin muutama päivä aikaisemmin syönyt tätä Suburritosissa ja halusin verrata makua ja kokemusta. Annos maksoi O'Leary'ssä 15 Euroa, eli reilut 50% kalliimpi kuin Suburritossa. Mutta oli quesadilla kaikessa suhteessa myös parempi: väkevyys tuli tuoreista vihreistä pippureista, kana oli hyvälaatuista ja sopivasti paistettua ja mukana tulleet kastikkeet selvästi parempia. Ainoa moite on se, että tuo salaattipeti ei ollut ihan niin hyvää ja tuoretta kuin annos muutoin oli.


Palvelun osalta O'Leary's Bakers ei ihan täysiä pisteitä saa. Palvelu oli ystävällistä, mutta sekä pöytiin ohjausta, laskua että tarjoilijan silmää sai aina odottaa.

Yhteenvetona: 
Hyvä sporttibaari, josta saa kohtuullisen hyvää jenkki/tex-mex-ruokaa, ei gourmet'ta, mutta hyvää perusmuonaa. Mielestäni tuo quesadilla ja Buffalo Wingsit ovat paikan parhaita annoksia, hampurilaiset eivät ihan samalla tavalla nouse keskitason yläpuolelle.
Groove: Sporttifiilis on hyvä, olo on kuin kotona Amerikassa (vai pitäisikö sanoa Tukholman lähiöissä?)
SaaS (Service as a Service): rento ja ystävällinen, muttei kovin nopea eikä huomaavainen
Value Proposition: hinta-laatusuhde on hyvä 
Ruoka: Hyvää ja rentoa perusruokaa, Amerikan malliin, muttei mitään gourmet'ta

Pisteet: ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti